Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer et efterskoleår og gerne vil blive klogere på netop vores skole. Besøg os mellem 12.00 og 18.00.

I løbet af dagen kan du opleve dette års elever, der giver koncert en gang i timen, spise lækker, økologisk mad fra skolens køkken, få en rundvisning og se alle skolens faciliteter, herunder vores lydstudie og mange øvelokaler. Skolens ledelse, lærere og elever står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle om hverdagen på Musikefterskolen, undervisningen, studierejsen til New York og meget mere.

Der er mulighed for at få en samtale med en af skolens lærere på dagen. Samtalen er uforpligtende, men den er en forudsætning for at blive optaget som elev på Musikefterskolen, så grib chancen, når du alligevel er på besøg. Det er ikke nødvendigt at booke en samtale på forhånd, men ved du allerede nu, at du er interesseret i en samtale, opfordrer vi dig til at booke en tid på forhånd – så undgår du ventetid. Book en tid her.

Der er gratis transport til Musikefterskolen fra Odense (afgang kl. 11.00) og Svendborg (afgang kl. 11.45) og retur kl. 15.00. Book din plads i bussen her.

Du kan læse meget mere om dagen her på hjemmesiden eller på facebook.

Vi glæder os til at se dig.

2 kommentarer til “Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

 1. Vi glæder os til at besøge jer D. 29 september 2019.
  Vi er først interesseret i en plads i 2021 men vil gerne være i god tid da vores søn er meget optaget af musik og særligt den elektroniske linje som I kan tilbyde.
  Efter en del læsning og søgen efter det rigtige sted så har Silas valgt jeres efterskole så nu glæder vi os til at opleve efterskolemiløet sammen med jer.
  Mange hilsner fra Silas, Nikolaj og Maiken

  • Kære Silas, Nikolaj og Maiken

   Vi glæder os til at møde jer til efterskolernes dag. Der vil være rig mulighed for at opleve skolen – både vores faciliteter, vores ansatte og den stemning, vi synes, gør Humble til noget særligt. Hvis I allerede nu ved, at I er interesserede i en optagelsessamtale for skoleåret 21/22, må I meget gerne sende en mail til post@musikefterskolen.dk. Så står vi klar til at tage imod jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret bras...

Læs mere her

Kom på OktoberCamp på Musikefterskolen i Humble

Nu åbner vi tilmeldingen til dette års gratis OktoberCamp, der løber af stablen den 26. og 27. oktober 2019. OktoberC...

Læs mere her

Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer e...

Læs mere her


Flere nyheder