Har du lyst til at gå på Musikefterskolen?

Hvis du vil sikre dig en plads på et af de kommende års elevhold, er det en god idé allerede nu at udfylde tilmeldingsformularen:

Når vi har modtaget din ansøgning, inviterer vi dig og dine forældre til en rundvisning på skolen med nogle af vores elever, og til en samtale med forstander Jonas Hald eller en lærer. Her vil du blive spurgt om dine forventninger til et efterskoleophold hos os, og samtidig kan du få svar på alle dine spørgsmål om skolen og undervisningen.

Du kan også booke et besøg hos os, hvor du kan få en rundvisning og en snak med en af skolens lærere. Klik her for at booke et besøg.

Du kan altid kontakte os på 62 57 13 63 eller på post@musikefterskolen.dk

Musikefterskolen i Humble
Hovedgaden 21
5932 Humble

Bagside øverst

Hvilken musiklinje er din?

På Musikefterskolen har vi fire forskellige musiklinjer og et væld af andre musikfag - få overblikket.