Rejser

Vil du med til New York?

På Musikefterskolen i Humble mener vi, at den interkulturelle udveksling og forståelse er vigtig i en globaliseret verden, hvor vi færdes og arbejder på kryds og tværs af landegrænser. I løbet af skoleåret tager vi hvert år på studierejse til New York.

På vores udenlandsrejser møder vi jævnaldrende unge, og naturligvis spiller musik og sang en rolle i mødet. Vi både optræder, udveksler og oplever! Vi rejser IKKE som turister, men som en integreret del af undervisningen i både de boglige og musiske fag.

Vi rejser sammen, fordi vi vil være fælles om oplevelsen. Derfor er rejsens pris inkluderet i skolepengene på forhånd. Alle skal med, og der er hverken ekstra eller skjulte udgifter!

NEW YORK13072868_1159502737423364_5338232919991608872_o
New York er et kulturelt samlingspunkt, og musikken spiller overalt i byen; i parker, på gadehjørner, selv i subway’en – og man kan naturligvis også selv opsøge den på byens utallige spillesteder, koncerthuse og jazzklubber. Vi spiller også selv koncerter og møder elever fra lokale musikskoler. Vores lærere er særdeles stedkendte i byen – nogle betragter nærmest New York som deres andet hjem – og vi kan derfor tilbyde en studierejse udover det sædvanlige, hvor du vil komme helt tæt på kulturlivet og opleve byens skjulte perler.

Nøgleord for vores studierejser er kulturmødet, den musikalske oplevelse og den gode historie. Vi besøger skoler og jævnaldrende unge, udveksler musik og livserfaringer. Vi møder kunsten, arkitekturen og selvfølgelig musikken, som den tager sig ud og lever. Kort sagt: Vi får rejsemålenes historie, liv, kultur og mennesker ind under huden. I mødet med det fremmede bliver man altid mere klar over, hvem man selv er, og hvad der er det særlige for det sted, man kommer fra. Gennem musikken møder vi det fremmede med et fælles sprog og knytter musikalske bånd til vores omverden.

 

Seneste nyt

Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret bras...

Læs mere her

Kom på OktoberCamp på Musikefterskolen i Humble

Nu åbner vi tilmeldingen til dette års gratis OktoberCamp, der løber af stablen den 26. og 27. oktober 2019. OktoberC...

Læs mere her

Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer e...

Læs mere her


Flere nyheder