Rejser

Vil du med til New York og Berlin?

På Musikefterskolen i Humble mener vi, at den interkulturelle udveksling og forståelse er vigtig i en globaliseret verden, hvor vi færdes og arbejder på kryds og tværs af landegrænser. I løbet af skoleåret tager vi hvert år på studierejser til henholdsvis New York og Berlin, og vi får selv besøg af elever fra et musikgymnasium i Berlin.

På vores udenlandsrejser møder vi jævnaldrende unge, og naturligvis spiller musik og sang en rolle i mødet. Vi både optræder, udveksler og oplever! Vi rejser IKKE som turister, men som en integreret del af undervisningen i både de boglige og musiske fag.

Vi rejser sammen, fordi vi vil være fælles om oplevelsen. Derfor er rejsernes pris inkluderet i skolepengene på forhånd. Alle skal med, og der er hverken ekstra eller skjulte udgifter!

BERLINberlin-Foto (17), red.1
Den tyske metropol har rejst sig efter murens fald og er i dag en af Europas mest spændende og levende hovedstæder. Vi spiller masser af koncerter i Berlin og oplever byens mangfoldighed, historie, kulturtilbud og indbyggere på nærmeste hold. Vi møder de mennesker, der lever og bor der, i øjenhøjde. Vi laver workshops med vores venskabsklasser og besøger skoler i meget forskellige kvarterer. Måske har du allerede været i Berlin? Her venter en helt anden oplevelse! Skolen har både et stort fagligt/undervisningsmæssigt og musisk netværk i Berlin, som giver os mulighed for at lave en helt speciel tur, hvor vi kommer ”bag om byen”.

NEW YORK13072868_1159502737423364_5338232919991608872_o
New York er et kulturelt samlingspunkt, og musikken spiller overalt i byen; i parker, på gadehjørner, selv i subway’en – og man kan naturligvis også selv opsøge den på byens utallige spillesteder, koncerthuse og jazzklubber. Vi spiller også selv koncerter og møder elever fra lokale musikskoler. Vores lærere er særdeles stedkendte i byen – nogle betragter nærmest New York som deres andet hjem – og vi kan derfor tilbyde en studierejse udover det sædvanlige, hvor du vil komme helt tæt på kulturlivet og opleve byens skjulte perler.

Nøgleord for vores studierejser er kulturmødet, den musikalske oplevelse og den gode historie. Vi besøger skoler og jævnaldrende unge, udveksler musik og livserfaringer. Vi møder kunsten, arkitekturen og selvfølgelig musikken, som den tager sig ud og lever. Kort sagt: Vi får rejsemålenes historie, liv, kultur og mennesker ind under huden. I mødet med det fremmede bliver man altid mere klar over, hvem man selv er, og hvad der er det særlige for det sted, man kommer fra. Gennem musikken møder vi det fremmede med et fælles sprog og knytter musikalske bånd til vores omverden.

 

Seneste nyt

Teaterkoncert: Drømmer jeg drømmer

Musikefterskolen i Humble inviterer til gratis premiere på vores årlige teaterkoncert, som i år handler om drømme i bred...

Læs mere her

PåskeCamp 2019

Gratis weekendcamp på Musikefterskolen i Humble Går du i 7. – 9. klasse? Overvejer du at gå på efterskole? Og er du v...

Læs mere her

Ny folkemusiklinje

Fra skoleåret 19/20 tilbyder vi en ny musiklinje med fokus på folkemusik og folkedans. Læs mere om den nye folkemusiklin...

Læs mere her


Flere nyheder