Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi er klar med forårets ambitiøse koncertprogram, der trækker fire meget forskellige koncerter til Langeland.  

Foråret på Musikefterskolen i Humble byder på fire koncerter med vidt forskellige bands og kunstnere, der hver især tilfører deres hjørne af musikken noget helt særligt. Vores koncertprogrammer er sammensat efter det dogme, at de optrædende artister repræsenterer musikgenrer, der befinder sig et sted på kanten af det, vi oftest går og lytter til. Artisterne skal vise skolens elever og resten af publikum musik fra nye sider og give dem en oplevelse ud over det sædvanelige.  

Ellis May spiller forårets første koncert
Det er den danske electro-pop sangerinde Ellis May, der åbner forårets koncertprogram den 14. januar 2020. Ellis May er et tryllebindende nyt talent, som laver digitale fortolkninger af sepia-præget nostalgi. Ellis May laver dystre lydbilleder, der blander klaver, massevis af elektroniske lag og Ellis Mays forheksende stemme, der svinger mellem høj falset og dyb, sjælfyld croon.

Dansemusik, punk og støjrock
Den 21. februar spiller britiske Fofoulah op til fest med deres dansable afro-dub. Næste koncert tager publikum over i en helt anden boldgade, det er nemlig det københavnske punkband Tvivler, der gæster Musikefterskolen den 30. april 2020. Forårets koncertprogram lukkes af at det legendariske støjrock band Fly Pan Am fra Canada, der er genforenet efter flere års pause. 

 

Koncerterne starter klokken 20.00 og dørene åbner klokken 19.30. Billetter kan købes i forsalg via musikefterskolen.dk eller i døren og koster 50kr.

Danske Ellis May spiller forårets første koncert på Musikefterskolen. Den 14. januar 2020 har du mulighed for at opleve den tryllebindende electro-pop artist.

Den 21. februar spiller britiske afro-dub band Fofoulah for anden gang på Musikefterskolen i Humble.

Tvivler (DK) spiller hurtig, høj, voldsom og vedkommende punk om mod og trods. Oplev en støjende kommentar til livet i det moderne samfund den 30. april.

Fly Pan Am er stiftet af guitaristen fra Godspeed You! Black Emperor. Efter flere års pause er støjrockpionererne genforenet og spiller på Musikefterskolen den 12. maj 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her

Nu kan du igen besøge Musikefterskolen i Humble

Nu kan du igen besøge Musikefterskolen i Humble. Når du og dine forældre besøger os, bliver I vist rundt på skolen af to...

Læs mere her

PåskeCamp bliver PinseCamp

I år er Musikefterskolens PåskeCamp blevet til en PinseCamp pga. COVID-19. Så fremt det stemmer overens med myndighedern...

Læs mere her


Flere nyheder