Koncert: Uddøde fuglekald og ambient krautrock

Uddøde fuglekald og ambient krautrock med fussionsjazzede udskejelser. Der er lagt op til en musikoplevelse ud over det sædvanlige, når det danske band Himmelrum og lydkunstner Jakob Ivarsson spiller koncert på Musikefterskolen i Humble den 8. oktober 2019. Dørene åbner klokken 19.30, og koncerten starter klokken 20.00. Billetter koster 50 kr og kan købes i forsalg eller i døren.

Casper Munns og Jakob Ivarsson er begge tidligere elever på Musikefterskolen i Humble. I den anledning vil vi gerne samle hele den store Humble-familie, og der er derfor gratis entre for kommende og tidligere elever. Vi håber at se og gense mange af jer!

Drømmende og farverig krautrock

Aftenens hovednavn er det københavnske band Himmelrum. Himmelrum lader sig ikke udenvidere indfange genremæssigt. De spiller instrumental musik, der bedst beskrives som drømmende og farverig krautrock. De både favner og udfordrer deres publikum med en musisk atmosfære, der er atypisk og indbydende på en gang. Bandet er kendt for deres fængende, energiske liveshows, hvor de eksperimenterer med både lys og scene set-up.

Himmelrum består af fire venner, der mødtes på Aurehøj Gymnasium i 2014. Siden har de udgivet to albums og spillet flere koncerter, blandt andet på SPOT-festival, på Momentum med krautrock legenden Damo Suzuki(JP) og som opvarmning for bandet Speaker Bite Me. Deres seneste udgivelse Free Camping Romania er resultatet af et roadtrip gennem Østeuropa, hvor bandet indspillede på gader, i skove og på strande, så også omgivelsernes tilfældige lyde blev en del af pladens endelige udtryk.

Uddøde fuglekald fylder skolegården

Inden koncerten kan man opleve Jakob Ivarssons stemningsfulde lydinstallation i Musikefterskolens gård. Lydinstallationen er baseret på uddøde fugles kald, der er manipuleret og forvrænget, så de lyder som spøgelsesagtige kald fra væsner, der ikke er her mere. Installationen er en påmindelse om at værdsætte det skønne inden det forgår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder