Koncert: Thurston Moore (US)

tm-zdb_cred_veramarmelo004

Musikefterskolen i Humble præsenterer i samarbejde med Momentum Musik det største navn, der nogensinde har spillet koncert på skolen, nemlig ingen mindre end Thurston Moore (US).

Vi er utroligt stolte og beærede over at kunne tiltrække så stort et musikalsk navn til skolen. Moore vil spille en eksklusiv solokoncert på Musikefterskolen, og det er således en helt unik mulighed for at opleve et af rockmusikkens største ikoner i så intime rammer.
Koncerten finder sted d. 21. januar 2019 kl. 15:00 på Musikefterskolen i Humble.

For kendere af den alternative musikscene behøver Thurston Moore ikke nærmere introduktion. Moore er bredt anset som en af verdens dygtigste guitarister, og siden 1980, hvor Moore etablerede bandet Sonic Youth, har han været den vigtigste frontløber og pioner indenfor den alternative rockscene. Med Sonic Youth introducerede Moore verden for støjrock og eksperimenterende rockmusik og banede derved vejen for bands som Nirvana, My Bloody Valentine, Dinosaur Jr. og Pavement.

Moores tilgang til musik overskrider genrebetegnelser, og hans kreativitet og musikalske legesyghed har ledt ham i et utal af retninger indenfor forskellige genrer og discipliner. Nok er Moore mest kendt for sit bidrag til den eksperimenterende støjrock, men han er ligeledes virtuos indenfor eksempelvis fri improvisation, akustisk komposition, digterkunst og sågar black metal. I 2015 blev Moore desuden tilknyttet som adjungeret professor på Rytmisk Musikkonservatorium i København, og han har derved fået en stærk tilknytning til Danmark og i særdeleshed Københavns eksperimenterende musikmiljø.

Koncerten realiseres med støtte fra Langelands kommune, Sportigan Humble, Humble bageri, SPAR Humble, Humble Bageri, Humble Sogns Menighedsråd og Langelands Selvbestaltede Kulturforsyning (LaSK).

Thurston Moore (US): Eksklusiv solo-koncert på Musikefterskolen i Humble

Koncerten afholdes d. 21. januar 2019 kl. 15:00 på Musikefterskolen i Humble.

Billetprisen er 100 kr. Billetter kan købes i døren eller i forsalg gennem dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her

MusikCamp 2019

Den 28. juli - 3. august 2019 afholder Musikefterskolen i Humble MusikCamp for musikglade unge mellem 12 og 15 år. Her f...

Læs mere her

Teaterkoncert: Drømmer jeg drømmer

Musikefterskolen i Humble inviterer til gratis premiere på vores årlige teaterkoncert, som i år handler om drømme i bred...

Læs mere her


Flere nyheder