Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret brasiliansk folkemusik til den internationalt anerkendte DJ og producer Anastasia Kristensen. Det ambitiøse koncertprogram skal præsentere skolens elever og andre interesserede for et bredt spektrum af originale og anderledes musikoplevelser.

Musikefterskolen i Humble har lagt sig i selen for at præsentere et ambitiøst og alsidigt koncertprogram, der både skal give eleverne en bred og nuanceret musikforståelse og styrke kulturlivet på Langeland. Koncerterne er nemlig åbne for alle. 

Efterårets koncertprogram byder på fire anderledes koncertoplevelser med bands og artister, der er førende indenfor deres genrer. Allerede den 16. september kan man opleve den brasilianske kvintet Satanique Samba Trio og deres dekonstruerede take på brasiliansk folkemusik. Senere på efteråret gæster Himmelrum (8.10.2019), Gurli Octavia (4.12.2019) og den internationalt anerkendte danske producer og DJ-stjerne Anastasia Kristensen (11.11.2019) Musikefterskolen i Humble. 

“Vi har en ambition om at blive et musikalsk og kulturelt samlingspunkt på Langeland. Som musikefterskole ønsker vi at give noget tilbage til lokalmiljøet og bidrage til musikoplevelser ud over det sædvanlige til en pris, som de fleste kan være med på,” fortæller forstander Jonas Hald. Koncerterne er åbne for alle og finder sted i Musikefterskolens koncertsal. Billetter koster 50 kr og kan købes i forsalg eller i døren.   

Musikefterskolen udvider elevernes musikalske horisont 

“Som musikefterskole finder vi det enormt vigtigt at dyrke de små genrer og præsentere vores elever for musik, de ikke nødvendigvis kender i forvejen. Vi ønsker at udfordre elevernes musikforståelse og udvide deres musikalske horisonter i retning af eksperimenterende og atypiske bands og artister, som trækker musikken nye steder hen,” fortæller forstander Jonas Hald om tankerne bag efterårets koncertprogram, der byder på koncerter som både udfordrer og provokerer den gængse musikforståelse.

“Det er vores ambition at danne eleverne som alsidige og bredt funderede musikere med en nysgerrig og åben tilgang til musik – en tilgang vi håber smitter af på deres generelle livsindstilling, så de i det hele taget erfarer, at der er noget at hente, når man møder det ukendte med et nysgerrigt og åbent sind”.

Læs mere om de enkelte koncerter og køb billetter på vores Facebook-side. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

PåskeCamp bliver PinseCamp

I år er Musikefterskolens PåskeCamp blevet til en PinseCamp pga. COVID-19. Så fremt det stemmer overens med myndighedern...

Læs mere her

Musikefterskolen lukket frem til 13. april 2020

Musikefterskolen er i overrensstemmelse med myndighedernes anvisninger forsat lukket frem til den 13. april 2020. Vi klø...

Læs mere her

Generalforsamling på Musikefterskolen er aflyst

Den 1. april skulle Musikefterskolen i Humble have afholdt generalforsamling. Den er desværre aflyst og udskudt på ubest...

Læs mere her


Flere nyheder