Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med musik. MusikCamp er for alle – uanset om du har spillet musik i mange år eller er nybegynder.

Kort om MusikCamp:

Hvor: Musikefterskolen i Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble
Hvornår: 26. juli til 1. august 2020
Hvem: Unge mellem 12 og 15 år
Pris: 2000kr
Tilmelding: https://place2book.com/da/sw2/sales/7tp6invrqw

Musik

På MusikCamp får du kompetent musikundervisning. Vores dygtige undervisere tilbyder sang og musik fra morgen til aften med bl.a. musikalsk morgenvækning, sang før og efter alle måltider, workshops og koncerter.

Du bliver placeret i en sammenspilsgruppe, hvor du med hjælp fra en underviser spiller sammen og øver frem mod campens afslutningskoncert. Derudover er der rig mulighed for at forme grupper og jamme i fritiden.

Camp

Der er en masse musik på programmet under MusikCamp, men der er også masser af hygge og tid til at forme nye venskaber, spille spil, bordtennis, rundbold, gemmeleg, bålhygge og andre hyggelige aktiviteter.

“Det er både en MusikCamp, men også en social camp, hvor man får skabt en masse nye venskaber på tværs af landet. Man oplever så mange ting på den ene uge og får rigtig mange minder med hjem, selvom man kun er der 6-7 dage.”
Christopher van Diemen – tidligere campdeltager

Du bliver indkvarteret på et elevværelse sammen med en anden campdeltager, og vores økologiske køkken står for maden gennem ugen. Vi tager højde for allergier og diæter (kød, vegetarisk og vegansk).

Afslutning

MusikCamp sluttes af med en afslutningskoncert, hvor forældre og familie er inviterede. Her går alle bands på scenen og viser, hvad de har øvet på i løbet af ugen.

“Jeg husker den sidste dag som noget særligt. Man pakker sammen, ser sine nye venner i øjnene og tænker: “Hvor blev tiden af?”. Det siger meget om, hvad campen er, og hvad den skaber. Mange kommer og kender ikke nogen overhovedet, men den allersidste dag går alle rundt med tårer i øjnene over at skulle sige farvel til de nye venner.”
Christoper van Diemen – tidligere campdeltager

COVID-19

Campen i år afvikles i overensstemmelse med de på det tidspunkt gældende retningslinjer. Kan campen ikke afholdes, refunderes det fulde beløb.

2 kommentarer til “Kom på MusikCamp 2020

  1. Har en datter på 12 år som gerne vil på Camp. Synger og spiller lidt ukelele. Spørgsmålet er egentlig om camper finder sted i år? Og om der stadig er plads og så selvfølgelig om der er andre tilmeldt på hendes alder? Mvh tina

  2. Hej, min søn på 14 vil evt gerne deltage (hvis der stadig er pladser), men han er lige nu noget usikker på om han tør optræde den sidste dag. Som jeg kender ham, kan det sagtens skifte men alligevel har han måske brug for lige at vide, at man ikke bliver presset til noget. Vil I skrive lidt om det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Besøgsdag erstatter Efterskolernes dag

Efterskolernes dag er som landsdækkende begivenhed aflyst. Efterskoleforeningen har dog givet tilladelse til at afholde ...

Læs mere her

Efterskolernes dag 2020

Søndag den 27. september kl. 11:00 - 18:00 holder Musikefterskolen i Humble åbent hus i forbindelse med Efterskolernes d...

Læs mere her

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her


Flere nyheder