Innovation på Studie 10

Innovation er det nye sorte. Det er det alle snakker om. Men hvad er innovation? I de to sidste uger har Studie 10 brugt tiden på at lære om innovation og selv prøvet at udvikle et nytænkt produkt.

 Af Estrid Hedegaard Knudsen Estrid

”Jeg syntes det var meget kedeligt på min gamle skole, vi lavede det samme om og om igen. Det var meget fedt at prøve at opfinde en ide og være innovativ og være rigtig god til det”, siger Line Dandanell fra Studie 10. Hun har med alle sine andre klassekammerater prøvet at være innovativ den sidste uge.

Efter noget tid kigger Line mig dybt i øjnene og indrømmer; ”jeg har opdaget hvor svært det er at udvikle ideer, det er ikke bare sådan noget man bare lige gør, hver dag. Der skal meget forarbejde til. Det er ikke bare at få en god ide”.

En uge inden grupperne virkelig startede på deres projekt øvede de med ideudvikling på højeste, så det ville blive lettere for dem at starte på et projekt. ”I starten lavede vi samarbejdsøvelser, hvor vi definerede hvad innovation var. Det var sjovt at arbejde sammen og lave nogle opgaver på en anderledes måde” fortæller Miamanda Bovin og Clara Winther.

Efter  efterårsferie begyndte det store projekt rigtigt. Alle blev sat sammen i grupper på 3 og skulle bruge de næste 5 dage på at finde på en ide og udvikle den og få den til at fungere. ”det har været lidt svært når ens ide slet ikke kunne lade sig gøre, men det har også været hyggeligt og sjovt” fortæller den altid glade Signe Kierkegaard.

Næsten alle grupperne i Studie 10 fik lavet en ide i enden selvom processen var hård. Mange bukkede næsten under, men de blev ved til det sidste. Nu skal grupperne i måned øve sig og være nervøse for den endelige visning af deres ide på Danish Entrepreneurship Awards 2014 i Fredericia.

 

 

 

  • IMG_1849
  • IMG_1808
  • IMG_1860
  • IMG_1912

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Få ledige pladser tilbage til 19/20

Vi har kun få ledige pladser tilbage til næste skoleår, så det er ved at være sidste chance for tilmelding. Hvis du er i...

Læs mere her

Humble Festival

Fredag d. 24. maj kl. 10:00 - 14:00 afholder Musikefterskolen i Humble vores årlige Humble Festival. Humble festival...

Læs mere her

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her


Flere nyheder