Elektronisk musik i fokus på Musikefterskolens næste camp

Den næste camp på Musikefterskolen finder sted den 14. og 15. marts 2020. Her er det den elektroniske musik, der er omdrejningspunktet. Campen hedder Elektronisk Camp og er tiltænkt 12 deltagere, der sammen skal bruge et døgn i Musikefterskolens professionelle lydstudie, hvor de skal lave deres egen elektroniske musik.

Campen er for dig, der kan eller gerne vil lære at lave elektronisk musik. I løbet af et intenst døgn lærer du at lave din egen musik helt fra bunden i Ableton Live. Uanset om du brænder for at lave trap, dubstep, EDM eller noget helt fjerde, så får du de nødvendige værktøjer og sparring til at komme godt i gang. Du bliver undervist af Musikefterskolens elektroniske linjelærer, der er certificeret underviser fra Ableton.

Prøv et gratis døgn på Musikefterskolen

Derudover byder weekenden på masser af efterskoleliv: god økologisk mad og fællesspisning med skolens elever, indkvartering på elevværelser og en elektronisk cafeaften, hvor både campdeltagere og Musikefterskolens elever kan optræde for hinanden. Hele weekenden afsluttes med en koncert for forældre og familie. Musikefterskolen byder på kaffe og kage, og der er mulighed for at få en samtale med en repræsentant for Musikefterskolen, hvis du gerne vil blive klogere på, om et efterskoleår på Musikefterskolen er noget for dig.

Deltag på Elektronisk Camp

Campen er for dig, der går i 7. til 9. klasse. Du kan deltage uanset om du har lavet elektronisk musik før eller ej. Du skal selv medbringe computer og hovedtelefoner. Campen er gratis, og der er gratis transport fra Odense, Svendborg og Spodsbjerg.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at tilmelde dig. De 12 pladser på denne camp går til de 12, der tilmelder sig først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Efterskolernes dag 2020

Søndag den 27. september kl. 11:00 - 18:00 holder Musikefterskolen i Humble åbent hus i forbindelse med Efterskolernes d...

Læs mere her

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her

Nu kan du igen besøge Musikefterskolen i Humble

Nu kan du igen besøge Musikefterskolen i Humble. Når du og dine forældre besøger os, bliver I vist rundt på skolen af to...

Læs mere her


Flere nyheder