Efterskolernes aften d. 9/1

efterskolernesaftenbanner2

Kom og besøg Musikefterskolen i Humble til Efterskolernes aften d. 9. januar kl. 18 – 21. Vi byder på lækker mad fra skolens økologiske køkken, og herefter vil vores elever arrangere caféaften, hvor skolens forskellige linjehold og fritidsbands præsenterer noget af det musik, som de arbejder på i øjeblikket. Caféaftenerne er en fast del af hverdagen på Musikefterskolen i Humble, og de er altid superhyggelige og stemningsfulde.

Der vil i løbet af aftenen være mulighed for at få en rundvisning på skolen af vores elever, som også kan fortælle om vores musiklinjer, fordybelsesfag, boglige undervisning, studierejser, koncerter m.m.
 
Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd for at deltage i Efterskolernes aften, men hvis du gerne vil høre mere om skolen eller har konkrete spørgsmål angående undervisning, optagelse eller andet, kan du booke tid til en uforpligtende samtale med en lærer ved at skrive til os på post@musikefterskolen.dk eller ringe på 62 57 13 63.
 
Interesseret? Så kig forbi den 9. januar mellem kl. 18 og 21!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Få ledige pladser tilbage til 19/20

Vi har kun få ledige pladser tilbage til næste skoleår, så det er ved at være sidste chance for tilmelding. Hvis du er i...

Læs mere her

Humble Festival

Fredag d. 24. maj kl. 10:00 - 14:00 afholder Musikefterskolen i Humble vores årlige Humble Festival. Humble festival...

Læs mere her

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her


Flere nyheder