Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA?

Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib chancen og deltag i Musikefterskolens bandkonkurrence 2020. Vinderen bliver inviteret med på scenen til Musikefterskolens koncert i Store VEGA den 26. januar 2020.
 

Hvem kan deltage i konkurrence?

Konkurrencen er åben for alle unge, der går i 7. til 9. klasse. Du kan deltage som band, duo, kor eller som soloartist.
 

Hvordan deltager du i konkurrence?

Indspil et nummer, der varer max. 4 min. Det kan enten være dit eget nummer eller et covernummer, som du har fortolket. Optagelsen behøver ikke være i høj teknisk kvalitet, en smartphone-optagelse eller lignende er OK. Upload nummeret til Youtube eller Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk. Så er du med i konkurrencen! Vi skal have modtaget dit bidrag senest den 24. december 2019.
 

Hvordan afholdes konkurrencen?

En jury gennemlytter alle de indsendte numre. Juryen vælger de fire finalister, som skal deltage i finale-koncerten. Den afholdes på Musikefterskolen i forbindelse med Efterskolernes Aften den 8. januar 2020. Ud over konkurrencens fire finalister optræder Musikefterskolens elever, og vi garanterer en festlig aften med masser af musik og verdens bedste publikum.
 

Hvordan afgøres konkurrencen?

I løbet af Efterskolernes aften kårer vi det bedste band blandt de fire finalister, som bliver inviteret til at spille i Store VEGA den 26. januar til Musikefterskolens årlige koncert. Her kommer de til at optræde foran 7-800 begejstrede tilskuere sammen med skolens egne bands.
 
Så grib dit instrument, dine bandkammerater og din smartphone og send os et bidrag! Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder