Bandkonkurrence

Musikefterskolen

Går du i 7. – 9. klasse? Har du et band? Kunne I tænke jer at optræde i et fyldt Store VEGA? Så tilmeld jer Musikefterskolens bandkonkurrence!

Indspil en sang/video med et nummer, der varer max 4 min. Upload nummeret til YouTube/Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk senest den 24. december. Så er I med i konkurrencen!

Vi udvælger de fire bedste bands til at deltage i en finalekoncert på Musikefterskolen i Humble til Efterskolernes Aften den 9. januar. Det kommer til at foregå som en af vores faste caféaftener, hvor skolens bands spiller for hinanden – det er altid en fest, og vi har verdens bedste publikum 🙂

I løbet af aftenen kårer vi det bedste band, som bliver inviteret til at spille i Store VEGA den 20. januar til Musikefterskolens årlige støttekoncert. Her kommer de til at optræde foran 7-800 begejstrede tilskuere sammen med skolens egne bands og udvalgte gæstesolister.

Sådan gør du: Indspil et nummer, der varer max 4 min. Optagelsen behøver ikke være i høj teknisk kvalitet, en smartphone er OK. Upload nummeret til Youtube/Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk. Så er du med i konkurrencen!

Alle, der går i 7. – 9. klasse, kan deltage: Du kan deltage som et band, et kor, en duo eller solo. Du kan spille dit eget nummer eller en coverversion i egen fortolkning.

Sådan bliver du udvalgt: Vi laver en jury med skolens musiklærere og en gruppe elever, som gennemlytter alle indsendte numre og udvælger de fire bedste.

Vi lægger især vægt på:

Spilleglæde – at vi kan mærke musikernes glæde og begejstring for at spille og udtrykke sig.

Personlig stil og udtryk – har du noget på hjerte med din musik? Hvordan fortolker og udtrykker du dig i forhold til det, du spiller? Er det en bestemt genre, du gerne vil ramme eller måske bryde? Fænger det?

Nedenfor kan du se et eksempel fra, hvordan koncerten i Store VEGA plejer at foregå. Og der er mere VEGA her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

MusikCamp 2019

Den 28. juli - 3. august 2019 afholder Musikefterskolen i Humble MusikCamp for musikglade unge mellem 12 og 15 år. Her f...

Læs mere her

Teaterkoncert: Drømmer jeg drømmer

Musikefterskolen i Humble inviterer til gratis premiere på vores årlige teaterkoncert, som i år handler om drømme i bred...

Læs mere her

PåskeCamp 2019

Gratis weekendcamp på Musikefterskolen i Humble Går du i 7. – 9. klasse? Overvejer du at gå på efterskole? Og er du v...

Læs mere her


Flere nyheder