Bandkonkurrence

Musikefterskolen

Går du i 7. – 9. klasse? Har du et band? Kunne I tænke jer at optræde i et fyldt Store VEGA? Så tilmeld jer Musikefterskolens bandkonkurrence!

Indspil en sang/video med et nummer, der varer max 4 min. Upload nummeret til YouTube/Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk senest den 24. december. Så er I med i konkurrencen!

Vi udvælger de fire bedste bands til at deltage i en finalekoncert på Musikefterskolen i Humble til Efterskolernes Aften den 9. januar. Det kommer til at foregå som en af vores faste caféaftener, hvor skolens bands spiller for hinanden – det er altid en fest, og vi har verdens bedste publikum 🙂

I løbet af aftenen kårer vi det bedste band, som bliver inviteret til at spille i Store VEGA den 20. januar til Musikefterskolens årlige støttekoncert. Her kommer de til at optræde foran 7-800 begejstrede tilskuere sammen med skolens egne bands og udvalgte gæstesolister.

Sådan gør du: Indspil et nummer, der varer max 4 min. Optagelsen behøver ikke være i høj teknisk kvalitet, en smartphone er OK. Upload nummeret til Youtube/Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk. Så er du med i konkurrencen!

Alle, der går i 7. – 9. klasse, kan deltage: Du kan deltage som et band, et kor, en duo eller solo. Du kan spille dit eget nummer eller en coverversion i egen fortolkning.

Sådan bliver du udvalgt: Vi laver en jury med skolens musiklærere og en gruppe elever, som gennemlytter alle indsendte numre og udvælger de fire bedste.

Vi lægger især vægt på:

Spilleglæde – at vi kan mærke musikernes glæde og begejstring for at spille og udtrykke sig.

Personlig stil og udtryk – har du noget på hjerte med din musik? Hvordan fortolker og udtrykker du dig i forhold til det, du spiller? Er det en bestemt genre, du gerne vil ramme eller måske bryde? Fænger det?

Nedenfor kan du se et eksempel fra, hvordan koncerten i Store VEGA plejer at foregå. Og der er mere VEGA her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder