Bandkonkurrence

Musikefterskolen

Går du i 7. – 9. klasse? Har du et band? Kunne I tænke jer at optræde i et fyldt Store VEGA? Så tilmeld jer Musikefterskolens bandkonkurrence!

Indspil en sang/video med et nummer, der varer max 4 min. Upload nummeret til YouTube/Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk senest den 24. december. Så er I med i konkurrencen!

Vi udvælger de fire bedste bands til at deltage i en finalekoncert på Musikefterskolen i Humble til Efterskolernes Aften den 9. januar. Det kommer til at foregå som en af vores faste caféaftener, hvor skolens bands spiller for hinanden – det er altid en fest, og vi har verdens bedste publikum 🙂

I løbet af aftenen kårer vi det bedste band, som bliver inviteret til at spille i Store VEGA den 20. januar til Musikefterskolens årlige støttekoncert. Her kommer de til at optræde foran 7-800 begejstrede tilskuere sammen med skolens egne bands og udvalgte gæstesolister.

Sådan gør du: Indspil et nummer, der varer max 4 min. Optagelsen behøver ikke være i høj teknisk kvalitet, en smartphone er OK. Upload nummeret til Youtube/Soundcloud og send linket til post@musikefterskolen.dk. Så er du med i konkurrencen!

Alle, der går i 7. – 9. klasse, kan deltage: Du kan deltage som et band, et kor, en duo eller solo. Du kan spille dit eget nummer eller en coverversion i egen fortolkning.

Sådan bliver du udvalgt: Vi laver en jury med skolens musiklærere og en gruppe elever, som gennemlytter alle indsendte numre og udvælger de fire bedste.

Vi lægger især vægt på:

Spilleglæde – at vi kan mærke musikernes glæde og begejstring for at spille og udtrykke sig.

Personlig stil og udtryk – har du noget på hjerte med din musik? Hvordan fortolker og udtrykker du dig i forhold til det, du spiller? Er det en bestemt genre, du gerne vil ramme eller måske bryde? Fænger det?

Nedenfor kan du se et eksempel fra, hvordan koncerten i Store VEGA plejer at foregå. Og der er mere VEGA her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Få ledige pladser tilbage til 19/20

Vi har kun få ledige pladser tilbage til næste skoleår, så det er ved at være sidste chance for tilmelding. Hvis du er i...

Læs mere her

Humble Festival

Fredag d. 24. maj kl. 10:00 - 14:00 afholder Musikefterskolen i Humble vores årlige Humble Festival. Humble festival...

Læs mere her

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her


Flere nyheder