Tvivler (DK) på Musikefterskolen i Humble

Dato

d. 30/04 kl. 20:00 - 21:00

Torsdag den 30. april 2020 gæster det danske punkband Tvivler Musikefterskolen i Humble. 

Der er smæk på volumen, når det københavnske punkband Tvivler går på scenen. Bandet blev dannet i 2014 ud fra en ambition om at skrive hurtig, beskidt, vedkommende og voldsom musik. Siden da er det blevet til tre EP’er (Negativ Psykologi 1-3) og debutalbummet EGO, der er fyldt med sange, der handler om at ville, at forpligte sig på det, der er vigtigt. Det er en plade, der handler om mod og trods; forhold, selvforhold, knuder og indre uhyrligheder. Pladens fjorten sange bevæger sig fra lige på og hård hardcore punk henover ambiente droner til støjet rock. Hver sang er skåret ind til kernen; det er ren maksimalisme.

Tvivler består af Morten Ogstrup Nielsen (bas), Thomas Feltheim (guitar), Morten Clausen (trommer) og Thomas Burø (vokal). 

Vi glæder os til at opleve hele herligheden live. Dørerne åbner kl. 19.30, koncerten starter klokken 20.00, og hvis du vil med, kan du erhverve dig en billet. Den koster 50kr og kan købes i forsalg eller i døren.

Lyt til Tvivler her: https://www.youtube.com/watch?v=Vg5ZFupqQXw

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder