SULKA (DK) på Musikefterskolen i Humble

Dato

d. 02/12 kl. 20:00 - 21:00

“Jeg er på røven over Sulkas dybde i hendes tekstunivers og vanvittige talent – hun er en ener!” Sådan skriver Tue Track fra Malk de Koijn, som har produceret Sulkas debutalbum ‘Epoker’.

Onsdag d. 2. december 2020 kl. 20:00 spiller SULKA koncert på Musikefterskolen i Humble. Koncerten er åben for alle interesserede. Billet skal købes på forhånd gennem Billetto. Billetpris: 50. kr.

Køb billet her: https://billetto.dk/e/sulka-dk-pa-musikefterskolen-i-humble-billetter-483639

BIOGRAFI
SULKA er en rapper med ungdommens vildskab og en veterans autoritet – skabt i undergrunden og med en musikalsk fascination af jazzens frihed og punkens anarki.

SULKA er en ung stemme og med en modenhed i sit udtryk der – indtil videre – er gået under radaren hos de fleste. Flowet er flabet – på én gang legesygt og tight. SULKA er en teknisk dygtig rapper og samtidig fuldstændig hæmningsløs i sit sprog og i sine tekster.

Livsrejsen hen til at SULKA greb mikrofonen har, efter eget udsagn, været vanvittig. Der har været mange stop på vejen, blandt andet en tidlig ungdom i Ungdomshuset og resten af landets hjørner. Indgangen til rappen gik gennem eklektiske, elektroniske strømninger som Gorillaz, Portishead, Malk de Koijn og MF Doom.

SULKA er rap i sin fineste form og med et talent, der er svært at komme udenom. For med sin nådesløse lyrik udfolder SULKA sin helt egen stil der rækker langt udover, hvad der forventes af en debutant.

Seneste nyt

Besøgsdag erstatter Efterskolernes dag

Efterskolernes dag er som landsdækkende begivenhed aflyst. Efterskoleforeningen har dog givet tilladelse til at afholde ...

Læs mere her

Efterskolernes dag 2020

Søndag den 27. september kl. 11:00 - 18:00 holder Musikefterskolen i Humble åbent hus i forbindelse med Efterskolernes d...

Læs mere her

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her


Flere nyheder