Satanique Samba Trio – 16. september 2019

Dato

d. 16/09 kl. 20:00 - 21:00

Satanique Samba Trio er – til trods for hvad navnet antyder – en brasiliansk kvintet, der spiller dekonstrueret brasiliansk folkemusik. De endevender traditionelle genrer fra samba og fórro til bossa nova og lambada i en udfordrende undersøgelse af deres musikalske rødder.


Satanique Samba Trio fandt sammen i 2002 med en fælles ambition om at dekonstruere de tungeste klicheer, brasiliansk folkemusik har at byde på. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan traditionel brasiliansk folkemusik ville lyde, hvis det blev udsat for en forbandelse, så er Satanique Samba Trio den hurtigste og cooleste måde at finde ud af det på.

Dørene åbner klokken 19.30, koncerten starter klokken 20.00. Billetter koster 50kr og kan købes gennem billetlinket på vores Facebook-side eller i døren, såfremt koncerten ikke er udsolgt.

Seneste nyt

Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret bras...

Læs mere her

Kom på OktoberCamp på Musikefterskolen i Humble

Nu åbner vi tilmeldingen til dette års gratis OktoberCamp, der løber af stablen den 26. og 27. oktober 2019. OktoberC...

Læs mere her

Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer e...

Læs mere her


Flere nyheder