Satanique Samba Trio – 16. september 2019

Dato

d. 16/09 kl. 20:00 - 21:00

Satanique Samba Trio er – til trods for hvad navnet antyder – en brasiliansk kvintet, der spiller dekonstrueret brasiliansk folkemusik. De endevender traditionelle genrer fra samba og fórro til bossa nova og lambada i en udfordrende undersøgelse af deres musikalske rødder.


Satanique Samba Trio fandt sammen i 2002 med en fælles ambition om at dekonstruere de tungeste klicheer, brasiliansk folkemusik har at byde på. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan traditionel brasiliansk folkemusik ville lyde, hvis det blev udsat for en forbandelse, så er Satanique Samba Trio den hurtigste og cooleste måde at finde ud af det på.

Dørene åbner klokken 19.30, koncerten starter klokken 20.00. Billetter koster 50kr og kan købes gennem billetlinket på vores Facebook-side eller i døren, såfremt koncerten ikke er udsolgt.

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder