PåskeCamp på Musikefterskolen

Dato

d. 05/04 - 06/04 kl. 11:00 - 15:00

Den 5. og 6. april 2020 kan du komme til gratis PåskeCamp på Musikefterskolen i Humble.  PåskeCamp er et intenst døgn fyldt med sang, musik og masser af hygge. Kom selv eller tag en ven med – så sørger vi for resten!

På campen synger vi kor og har SSB (sang, spil og bevægelse), men mest af alt spiller du med på en af de tre musiklinjer: rytmisk, jazz eller folkemusik. Du bliver undervist af skolens linjefagslærere, så du får en god fornemmelse af, hvordan det er at gå på Musikefterskolen i Humble.

Foruden musikundervisningen byder campen på rigtig efterskolehygge: der er fællesspisning med skolens elever med lækker mad fra vores økologiske køkken, indkvartering på elevværelser og cafeaften, hvor både campdeltagere og skolens elever optræder.

Campen rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie er inviterede. Herefter tilbyder vi kaffe og kage, og der er mulighed for samtaler med en repræsentant fra Musikefterskolen, hvis du gerne vil blive klogere på, om et efterskoleår hos os er noget for dig. 

PåskeCamp er et gratis tilbud til dig, der går i 7. til 9. klasse. Der er gratis transport fra Odense, Svendborg og Spodsbjerg til Humble.

Tilmeld dig her, hvis du vil deltage på dette års PåskeCamp.

Seneste nyt

Efterskolernes dag 2020

Søndag den 27. september kl. 11:00 - 18:00 holder Musikefterskolen i Humble åbent hus i forbindelse med Efterskolernes d...

Læs mere her

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her

Nu kan du igen besøge Musikefterskolen i Humble

Nu kan du igen besøge Musikefterskolen i Humble. Når du og dine forældre besøger os, bliver I vist rundt på skolen af to...

Læs mere her


Flere nyheder