PåskeCamp på Musikefterskolen

Dato

d. 05/04 - 06/04 kl. 11:00 - 15:00

Den 5. og 6. april 2020 kan du komme til gratis PåskeCamp på Musikefterskolen i Humble.  PåskeCamp er et intenst døgn fyldt med sang, musik og masser af hygge. Kom selv eller tag en ven med – så sørger vi for resten!

På campen synger vi kor og har SSB (sang, spil og bevægelse), men mest af alt spiller du med på en af de tre musiklinjer: rytmisk, jazz eller folkemusik. Du bliver undervist af skolens linjefagslærere, så du får en god fornemmelse af, hvordan det er at gå på Musikefterskolen i Humble.

Foruden musikundervisningen byder campen på rigtig efterskolehygge: der er fællesspisning med skolens elever med lækker mad fra vores økologiske køkken, indkvartering på elevværelser og cafeaften, hvor både campdeltagere og skolens elever optræder.

Campen rundes af med en stor afslutningskoncert, hvor forældre og familie er inviterede. Herefter tilbyder vi kaffe og kage, og der er mulighed for samtaler med en repræsentant fra Musikefterskolen, hvis du gerne vil blive klogere på, om et efterskoleår hos os er noget for dig. 

PåskeCamp er et gratis tilbud til dig, der går i 7. til 9. klasse. Der er gratis transport fra Odense, Svendborg og Spodsbjerg til Humble.

Tilmeld dig her, hvis du vil deltage på dette års PåskeCamp.

Seneste nyt

Musikefterskolen lukket frem til 13. april 2020

Musikefterskolen er i overrensstemmelse med myndighedernes anvisninger forsat lukket frem til den 13. april 2020. Vi klø...

Læs mere her

Generalforsamling på Musikefterskolen er aflyst

Den 1. april skulle Musikefterskolen i Humble have afholdt generalforsamling. Den er desværre aflyst og udskudt på ubest...

Læs mere her

Musikefterskolen lukker i 14 dage

Som konsekvens af regeringens udmelding den 11. marts, har Musikefterskolens ledelse og bestyrelse besluttet at lukke sk...

Læs mere her


Flere nyheder