Koncert: Spain (US)

Dato

d. 04/10 kl. 20:00 - 23:00

Vi er enormt stolte over at kunne præsentere Spain på Musikefterskolen i Humble til en helt særlig akustisk intimkoncert med Josh Haden på vokal og bas, hans søster Petra Haden på vokal og violin, Kenny Lyon fra the Lemonheads på guitar og endelig danske Jakob Høyer på trommer, som også er trommeslager for Trentemøller.

Amerikanske Spain er et af 90’ernes største alternative rock bands. Bandets lyd er blevet beskrevet som “indie pop slowcore americana free jazz”, hvilket er en anden måde at sige, at deres lyd er svær at definerede med begrænsende genretermer – den skal opleves!  Johnny Cash har indspillet en coverversion af Spain-sangen “Spiritual”, hvilket for alvor satte bandet på landkortet – hvis man da ikke kendte dem i forvejen gennem bandleder Josh Hadens far, jazzlegenden Charlie Haden. Spain har i to årtier været i rockmusikkens absolutte topklasse.

Vi er af gode grunde utroligt beærede over, at Spain slår deres vej forbi Musikefterskolen. Udover at spille koncert vil bandet blive og bo på skolen et par dage for at lade op og arbejde i vores studie, så vores elever får rig mulighed for at komme helt tæt på bandet, spille med dem og blive klogere på livet som professionel musiker.

Koncerten er åben for alle interesserede, og billetprisen er kun 50 kr. Billetter kan købes i døren eller gennem nedenstående link.

Sted: Musikefterskolen i Humble
Dato: Torsdag d. 4. oktober
Dørene åbner: kl. 19.30
Koncerten starter: kl. 20.00
Pris: 50 kr

Køb billet her: https://www.place2book.com/da/list/EM6484 

Hør bandet i live koncert og interview i denne video fra KCRW:

Seneste nyt

Få ledige pladser tilbage til 19/20

Vi har kun få ledige pladser tilbage til næste skoleår, så det er ved at være sidste chance for tilmelding. Hvis du er i...

Læs mere her

Humble Festival

Fredag d. 24. maj kl. 10:00 - 14:00 afholder Musikefterskolen i Humble vores årlige Humble Festival. Humble festival...

Læs mere her

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her


Flere nyheder