JazzCamp – 7. til 8. december 2019

Dato

d. 07/12 - 08/12 kl. 11:00 - 15:00

For første gang byder Musikefterskolen inden for til JazzCamp. JazzCamp er et tilbud til dig, der er vild med jazz og gerne vil tilbringe et swingende døgn på Musikefterskolen fyldt med sammenspil og efterskolehygge. 

En camp med fokus på jazz!

JazzCampen finder sted fra lørdag den 7. december til søndag den 8. december 2019. Campens hovedingrediens er sammenspil. Under kyndig vejledning fra skolens jazzlinjelærer Jesper Hertz kaster du dig sammen med campens øvrige deltagere ud i jazzens univers. Lørdag aften er der jazzjam med resten af efterskolens jazz-interesserede elever. Campen afsluttes søndag eftermiddag med en koncert for forældre og familie, der kan komme ned og høre resultatet af jeres jazzede sammenspil. Musikefterskolen byder på kaffe og kage, og der er mulighed for en samtale med skolens lærere eller ledelse, hvis du er blevet nysgerrig på, om et år på Musikefterskolen er noget for dig. 

Campen er gratis og er et tilbud til unge, der går i 7. til 9. klasse. Under campen får du fuld forplejning fra Musikefterskolens lækre, økologiske køkken. Du overnatter på et elev-værelse sammen med en anden camp-deltager. 

Vi håber at se dig til et swingende døgn på Musikefterskolen. Læs mere og tilmeld dig her

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder