Fofoulah (UK) på Musikefterskolen i Humble

Dato

d. 21/02 kl. 20:00 - 21:00

Fredag den 21. februar 2020 slår Musikefterskolen i Humble dørene op til en dansefest uden lige med det britiske afro-dub band Fofoulah!

Det er et glædeligt gensyn, når Fofoulah igen lægger vejen forbi Musikefterskolen med deres udfordrende og eksperimenterende, men særdeles festlige og dansable musik.

Bandet bevæger sig på tværs af et væld af genrer; fra afro, elektronisk, jazz, rock, pop, hip-hop og dub. Det seks mand store band ledes af vokalisten Batch Gueye, og bandet pryder sig i øvrigt af at have Robert Plants tidligere trommeslager Dave Smith på trommer.

Vi glæder os utroligt meget til endnu engang at præsentere vores elever og andre interesserede for denne særlige koncertoplevelse. Dørene åbner kl. 19.30 og koncerten starter kl. 20.00. Billetprisen er som altid 50 kr. Billet kan købes i døren eller i forsalg. 

Lyt til Fofoulah her: https://www.youtube.com/watch?v=PSdDILmbvSY

 

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder