Fly Pan Am (CA) på Musikefterskolen i Humble

Dato

d. 12/05 kl. 20:00 - 21:00

Tirsdag den 12. maj 2020 får Musikefterskolen besøg af det legendariske avant-rockband Fly Pan Am(CA). 

Fly Pan Am spiller rastløs, konceptuel psychkosmisk støjrock, som intet andet band kunne have skabt. 

Godspeed You! Black Emperor-guitaristen Roger Tellier-Graig dannede bandet i 1996 sammen med Jonathan PArant, J.S. Truchy og Félix Morel. Bandet var et af de tidligste bands, der udkom på det canadiske pladeselskab Constellation Records. Sammen med Tortoise og Godspeed You! Black Emperor er de blandt pionererne inden for post-rockgenren.   

Bandet satte samarbejdet på pause i 2005, hvor de begav sig ud i andre projekter, men i 2017 begyndte de igen at lave musik sammen. Resultatet, C’est ça, udkom i september. Det er et album fyldt med fornyet vitalitet og rockeksperimenter. Rockstrukturerne bliver understøttet af Truchys karakteristiske, lynhurtige bas og Morels disciplinerede trommer, mens Tellier-Craig og Parant drukner lydbilledet i effektfulde guitarflader.

Det bliver lidt af en koncert! Dørerne åbner kl. 19.30, koncerten starter klokken 20.00. Billetter koster som altid 50kr og kan købes i forsalg eller i døren. Vi glæder os! 

 

Lyt til Fly Pan Am her: https://www.youtube.com/watch?v=yGSKGVwj4Cc 

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder