Kom til Efterskolernes dag

0036

Dato

d. 30/09 kl. 12:00 - 17:00

Musikefterskolen i Humble indbyder til Efterskolernes dag d. 30 september 2018.

Kunne du tænke dig et efterskoleår, hvor du fordyber dig i musikken og vokser som musiker og menneske, så kom og besøg os til Efterskolernes dag, og se, om Musikefterskolen i Humble er noget for dig! 

Vi åbner dørene for alle fra kl. 12.00 – 17.00. Der vil være sang, musik og masser af glæde og energi hele dagen. Hver time (kl. 12, 13, 14, 15 og 16) afholder vi minikoncert med Musikefterskolens kor, linjehold og elevernes egne bands.

Vi tilbyder rundvisninger til alle interesserede, hvor elever og lærere fortæller om skolen, hvad vi laver, og hvordan hverdagen på Musikefterskolen er, mens vi viser alle skolens faciliteter frem. Det vil også være muligt at møde lærerne og eventuelt få en optagelsessamtale, når du alligevel er her. Hvis du gerne vil tale med en lærer, er det en god idé at ringe eller skrive til os og aftale en tid på forhånd – så bliver ventetiden ikke så lang. Hvis du ikke har aftalt en tid, vil vi dog sagtens kunne finde tid til at tale med dig og dine forældre alligevel.

Vores økologiske køkken serverer frokost fra 12.00 – 14.00. Resten af dagen tilbyder vi forfriskninger såsom frugt, kaffe og kage. I spisesalen vil det også være muligt at få en snak med vores lærere, der står klar til at besvare alle dine spørgsmål og tale med dig om, hvad det kræver at blive elev på Musikefterskolen i Humble. Vi vil med glæde fortælle om alt, hvad skolen tilbyder; om hverdagslivet på skolen, den boglige undervisning, musikundervisning, fordybelsesfag, valgfag, koncerter, linjefagsturné, musikfestival, studierejser og alt det andet, vi laver i løbet af et skoleår – så hold dig ikke tilbage!

Allerede inden Efterskolernes dag kan du danne dig et indtryk af Musikefterskolen i Humble – vi har nemlig samlet en række videoklip i bunden af dette indlæg, hvor du kan blive klogere på vores musiklinjer og fælleskoret. Du kan selvfølgelig også læse meget mere om skolen her på vores hjemmeside eller finde os på Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at møde dig og dine forældre til Efterskolernes dag på Musikefterskolen i Humble!

Gratis transport fra Odense og Svendborg

På Efterskolernes dag tilbyder vi gratis transport mellem Musikefterskolen, Odense og Svendborg. Bussen afgår fra Odense Banegård (Dannebrogsgade) kl. 11.00 og fra Svendborg st. (busterminalen) kl. 11.40. Bussen kører retur fra Musikefterskolen i Humble kl. 14.00. Hvis du gerne vil med bussen skal du blot tilmelde dig her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=1578a64ac4

HUSK: Hele efterskoleåret har vi privat buskørsel mellem skolen, Spodsbjerg, Svendborg og Nyborg, så det er let at komme frem og tilbage, når du skal hjem på weekend.

Her bor vi

Du finder Musikefterskolen i Humble på adressen: Hovedgaden 21, 5932 Humble. 


Vis stort kort

Oplev vores musiklinjer og fælleskoret:

Seneste nyt

Brochure 18/19

Læs mere om Musikefterskolen, musikundervisning, bogligundervisning, studierejser og meget mere i vores nye brochure: M...

Læs mere her

OktoberCamp video

Vi havde besøg af en kæmpe flok musikglade unge i sidste weekend, da vi afholdt vores OktoberCamp, hvor man kunne få lov...

Læs mere her

Tilmelding: OktoberCamp 2018

Udfyld denne tilmeldingsformular for at sikre dig en plads på Musikefterskolen i Humbles gratis OktoberCamp, der fin...

Læs mere her


Flere nyheder