Efterskolernes dag – 29. september 2019

Dato

d. 29/09 kl. 12:00 - 18:00

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer et efterskoleår og gerne vil blive klogere på netop vores skole. Besøg os mellem kl. 12 og 18.

I løbet af dagen kan du opleve dette års elever, der giver koncert en gang i timen, spise lækker, økologisk mad fra skolens køkken, få en rundvisning og se alle skolens faciliteter, herunder vores lydstudie og mange øvelokaler. Skolens ledelse, lærere og elever står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle om hverdagen på Musikefterskolen, undervisningen, studierejsen til New York og meget mere.

Der er mulighed for optagelsessamtaler på dagen. Det er ikke nødvendigt at booke en samtale på forhånd, men ved du allerede nu, at du er interesseret i en samtale, opfordrer vi dig til at booke en samtale her – så undgår du ventetid.

Der er gratis transport til Musikefterskolen fra Odense og Svendborg. Book din plads i bussen her.

Du kan læse meget mere om dagen her på hjemmesiden eller på facebook.

Vi glæder os til at se dig

Seneste nyt

Så er forårets koncertprogram her!

Dyster dansk electro-pop, britisk afro-dub, maksimalistisk punk om mod og trods og canadisk psychokosmisk støjrock. Vi e...

Læs mere her

Oplev Musikefterskolen i Store VEGA

Oplev Musikefterskolen i Humbles linjehold, fritidsbands og fælleskor, når vi søndag d. 26. januar indtager Store VEGA t...

Læs mere her

Bandkonkurrencen 2020: Vind en performance i VEGA!

Drømmer du om at spille i VEGA? Drømmer du om at stå på scenen i VEGA foran 700-800 begejstrede publikummer? Så grib...

Læs mere her


Flere nyheder