Efterskolernes dag – 29. september 2019

Dato

d. 29/09 kl. 12:00 - 18:00

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer et efterskoleår og gerne vil blive klogere på netop vores skole. Besøg os mellem kl. 12 og 18.

I løbet af dagen kan du opleve dette års elever, der giver koncert en gang i timen, spise lækker, økologisk mad fra skolens køkken, få en rundvisning og se alle skolens faciliteter, herunder vores lydstudie og mange øvelokaler. Skolens ledelse, lærere og elever står klar til at besvare dine spørgsmål og fortælle om hverdagen på Musikefterskolen, undervisningen, studierejsen til New York og meget mere.

Der er mulighed for optagelsessamtaler på dagen. Det er ikke nødvendigt at booke en samtale på forhånd, men ved du allerede nu, at du er interesseret i en samtale, opfordrer vi dig til at booke en samtale her – så undgår du ventetid.

Der er gratis transport til Musikefterskolen fra Odense og Svendborg. Book din plads i bussen her.

Du kan læse meget mere om dagen her på hjemmesiden eller på facebook.

Vi glæder os til at se dig

Seneste nyt

Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret bras...

Læs mere her

Kom på OktoberCamp på Musikefterskolen i Humble

Nu åbner vi tilmeldingen til dette års gratis OktoberCamp, der løber af stablen den 26. og 27. oktober 2019. OktoberC...

Læs mere her

Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer e...

Læs mere her


Flere nyheder