Udvalg og fællesmøde

For at oplære eleverne i den demokratiske proces og i videst mulig ustrækning give dem medindflydelse på deres egen hverdag nedsættes en række udvalg, der i nogle tilfælde fungerer som kontaktled mellem elever og de forskellige instanser på skolen og i andre tilfælde arbejder med trivsel og arrangementer rettet mod elevgruppen.
Hver uge afsluttes med et fællesmøde fredag eftermiddag. Her er det først og fremmest ugens begivenheder på skolen, der er på dagsordenen, samt et blik ind i den kommende uge. Det sker for at skærpe elevernes opmærksomhed og refleksion over den skolehverdag og det fællesskab, de hver især er en del af.

Elevråd: Elevrådet er det samlende organ, der vælger medlemmer til de forskellige udvalg

Madudvalg: Madudvalget er bindeled til skolens køkken og deltager i møder med køkkenpersonalet om kostplaner, menuer, arbejdsgang i køkkenet mv.. Madudvalget skal viderebringe ønsker og kritik mellem køkkenet og fællesmødet. Madudvalget vælges af fællesmødet og består af to elever.

Fest- og arrangementsudvalg, skolen: Festudvalget er medansvarlige for festlige arrangementer og initiativer, herunder planlægning og aftale med lærere og evt. køkken om de enkelte arrangementer.

Festudvalg, private fester: Der nedsættese et festudvalg som i samarbejde med et udvalg af forældre arrangerer fester uden for skoleregi.

Seneste nyt

Koncert: Uddøde fuglekald og ambient krautrock

Uddøde fuglekald og ambient krautrock med fussionsjazzede udskejelser. Der er lagt op til en musikoplevelse ud over det ...

Læs mere her

Bo Stief spiller på Musikefterskolen

Onsdag den 2. oktober gæster den verdenskendte bassist Bo Stief Musikefterskolen i Humble. Bo Stief er den måske mest al...

Læs mere her

Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret bras...

Læs mere her


Flere nyheder