Weekender

Weekender er en naturlig del af et efterskoleophold, og vi synes, det er vigtigt, at eleverne også oplever et givende og aktivt weekendliv på skolen. Der lægges et program som også tager hensyn til, at eleverne i løbet af weekenden skal have mulighed for at “lade op” fra og til ugens strabadser.
Weekend er fritid, men det skal være fritid med indhold. Derfor lægges der altid et program for weekenden. Programmet rummer fælles aktiviteter, der bryder hverdagens rytme og kan ryste weekendholdet sammen. De elever der vælger at tilbringe weekender på skolen er forpligtede til at deltage i det program, som lægges af weekendlærerne evt. i samråd med eleverne.

Herudover er der seks temaweekender, hvor samtlige elever skal være på skolen. Temaweekender er undervisningsweekender ofte med musisk eller musikfagligt indhold:
“On stage” – alle elever skal på scenen og optræde for og med hinanden! Her arbejdes med musiske færdigheder og performance, men også vigtigheden af at være et godt publikum.

“Efterskolernes dag” – Der arbejdes med et program til præsentation af skolen fra rundvisninger til optræden og aktiviteter. weekenden skærper elevernes tilhørsforhold til skolen.

“Forældreweekend/korkoncerter” – Forældrene inviteres på efterskole og deltager sammen med elever på workshops. Det styrker relationen mellem skole og hjem.Endvidere laver eleverne koncerter.

“Juleweekend” – Den sidste weekend op mod jul arbejdes med julen som højtid i kulturelt og religiøst perspektiv, juletraditioner og deres rødder.

VEGA-projekt” – Der laves en velgørenhedkoncert i VEGA i København. Overskuddet doneres til en velgørenhedsorganisation,

“Rejseweekend “ – weekenden er en del af skolens udlandsrejse i foråret.

“Nye og gamle elever” – Eleverne er involveret i planlægning og afholdelse af en dag med aktiviteter for kommende elever lørdag og tidligere elever søndag.

Der er tilsvarende seks forlængede weekends i løbet af skoleåret. Disse kan specielt for elever, der har langt hjem med fordel benyttes til hjemrejse.

Seneste nyt

Kom til unikke og anderledes koncerter på Musikefterskolen

Efterårets koncertprogram på Musikefterskolen i Humble byder på enestående koncertoplevelser lige fra dekonstrueret bras...

Læs mere her

Kom på OktoberCamp på Musikefterskolen i Humble

Nu åbner vi tilmeldingen til dette års gratis OktoberCamp, der løber af stablen den 26. og 27. oktober 2019. OktoberC...

Læs mere her

Besøg Musikefterskolen i Humble på Efterskolernes dag

På Efterskolernes dag søndag den 29. september 2019 åbner Musikefterskolen i Humble dørene for alle, der overvejer e...

Læs mere her


Flere nyheder