Rejser

Berlin, New York eller….? I løbet af skoleåret tager vi på to udenlandsrejser, og vi får selv besøg af bl.a. elever fra et musikgymnasium i Berlin.

På Musikefterskolen i Humble mener vi, at den interkulturelle udveksling og forståelse er vigtig i en globaliseret verden, hvor vi færdes og arbejder på kryds og tværs af landegrænser.

På vores udenlandsrejser møder vi jævnaldrende unge, og naturligvis spiller musik og sang en rolle i mødet. Vi både optræder, udveksler og oplever! Vi rejser IKKE som turister, men som en integreret del af undervisningen i både de boglige og musiske fag.

berlin-Foto (17), red.1

Vi rejser sammen, fordi vi vil være fælles om oplevelsen. Derfor er rejsernes pris inkluderet i skolepengene på forhånd. Alle skal med, og der er hverken ekstra eller skjulte udgifter!

Vi beslutter, hvor rejserne går hen, når vi planlægger skoleåret. Dog kommer vi højst sandsynligt til Berlin, hvor skolen har oparbejdet både et fagligt/undervisningsmæssigt og musisk stort netværk, så vi kan lave en helt speciel tur, hvor vi kommer ”bag om byen”.

BERLIN
Den tyske metropol har rejst sig efter murens fald og er i dag en af Europas mest spændende og levende hovedstæder. Vi spiller masser af koncerter i Berlin og oplever byens mangfoldighed, historie, kulturtilbud og indbyggere på nærmeste hold. Vi møder de mennesker, der lever og bor der, i øjenhøjde. Vi laver workshops med vores venskabsklasser og besøger skoler i meget forskellige kvarterer. Måske har du allerede været i Berlin? Her venter en helt anden oplevelse!

NEW YORK, SLOVAKIET ELLER…?
Skolen har rejst til så forskellige steder som New York, Slovakiet og det nordlige Norge. Nøgleord for rejserne er kulturmødet og den gode historie. Vi besøger skoler og jævnaldrende unge, udveksler musik og livserfaringer. Vi møder kunsten, arkitekturen og selvfølgelig musikken, som den tager sig ud og lever. Kort sagt: Vi får rejsemålenes historie, liv, kultur og mennesker ind under huden.

I mødet med det fremmede bliver man altid mere klar over, hvem man selv er, og hvad der er det særlige for det sted, man kommer fra.

 

Seneste nyt

New York og Berlin

Vi tager fremover fast på to studierejser hvert år til henholdsvis New York og Berlin. Vores studierejser er ikke turist...

Læs mere her

Påskecamp 2018

Prøv efterskolelivet i et døgn! Går du i 7. - 9. klasse, og kunne du måske tænke dig at gå på efterskol...

Læs mere her

Tilmelding til MusikCamp 2018

Fællesskabet er i centrum, når deltagerne døgnet rundt er sammen om at synge, spille, skråle og grine så taget løfter si...

Læs mere her


Flere nyheder