Økonomi

Økonomi er en vigtig overvejelse i forbindelse med et efterskoleophold. Hvor meget, det koster for den enkelte, bestemmes af hjemmets indkomstforhold. Alle er berettigede til statsstøtte, der fratrækkes skolens ugepris, men støtten beregnes på baggrund af husstandsindkomsten for det kalenderår der ligger 1,5 år forud for skolestarten.

For skoleåret 2017-18 er det altså husstandsindkomsten i kalenderåret 2015, der er beregningsgrundlaget. Du kan gå ind på Efterskoleforeningens hjemmeside og indtaste din indkomst i Prisberegneren. Skolen opkræver den samlede pris – fratrukket statsstøtten – i 10 rater fra august, hvor skoleåret starter. Ugeprisen i skoleåret 17-18 er kr 2.395,00 hvorfra der trækkes statsstøtte.

Ud over statsstøtten råder skolen over en pulje med midler, der skal sikre, at efterskolen er et tilbud til alle. Denne pulje kan søges af alle. Kontakt os, hvis I har problemer med at finansiere et efterskoleophold. Måske er der mulighed for hjælp.

Herudover kan vi i særlige tilfælde være fleksible med betalingsformen. Hvis man har haft ændringer i sine indkomstforhold, eller i det hele taget har svært ved at overskue økonomien, er det derfor en god ide at kontakte skolen og høre om mulighederne.

I det hele taget er du altid velkommen til at kontakte os – og særligt i forbindelse med økonomien findes der ingen dumme spørgsmål.

Seneste nyt

Få ledige pladser tilbage til 19/20

Vi har kun få ledige pladser tilbage til næste skoleår, så det er ved at være sidste chance for tilmelding. Hvis du er i...

Læs mere her

Humble Festival

Fredag d. 24. maj kl. 10:00 - 14:00 afholder Musikefterskolen i Humble vores årlige Humble Festival. Humble festival...

Læs mere her

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her


Flere nyheder