Økonomi

Økonomi er en vigtig overvejelse i forbindelse med et efterskoleophold. Hvor meget, det koster for den enkelte, bestemmes af hjemmets indkomstforhold. Alle er berettigede til statsstøtte, der fratrækkes skolens ugepris, men støtten beregnes på baggrund af husstandsindkomsten for det kalenderår der ligger 1,5 år forud for skolestarten.

For skoleåret 2017-18 er det altså husstandsindkomsten i kalenderåret 2015, der er beregningsgrundlaget. Du kan gå ind på Efterskoleforeningens hjemmeside og indtaste din indkomst i Prisberegneren. Skolen opkræver den samlede pris – fratrukket statsstøtten – i 10 rater fra august, hvor skoleåret starter. Ugeprisen i skoleåret 17-18 er kr 2.395,00 hvorfra der trækkes statsstøtte.

Ud over statsstøtten råder skolen over en pulje med midler, der skal sikre, at efterskolen er et tilbud til alle. Denne pulje kan søges af alle. Kontakt os, hvis I har problemer med at finansiere et efterskoleophold. Måske er der mulighed for hjælp.

Herudover kan vi i særlige tilfælde være fleksible med betalingsformen. Hvis man har haft ændringer i sine indkomstforhold, eller i det hele taget har svært ved at overskue økonomien, er det derfor en god ide at kontakte skolen og høre om mulighederne.

I det hele taget er du altid velkommen til at kontakte os – og særligt i forbindelse med økonomien findes der ingen dumme spørgsmål.

Seneste nyt

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her

MusikCamp 2019

Den 28. juli - 3. august 2019 afholder Musikefterskolen i Humble MusikCamp for musikglade unge mellem 12 og 15 år. Her f...

Læs mere her

Teaterkoncert: Drømmer jeg drømmer

Musikefterskolen i Humble inviterer til gratis premiere på vores årlige teaterkoncert, som i år handler om drømme i bred...

Læs mere her


Flere nyheder