Fordybelsesfag

Undervisning, du kan dykke ned i

På Musikefterskolen i Humble er musikken naturligvis omdrejningspunktet for det sociale, for undervisningen og for efterskolen i det hele taget. Musikken er vores fælles holdepunkt, men det betyder ikke, at der ikke findes andet end musik her i livet. Derfor tilbyder vi fire fordybelsesfag, hvor man også kan dykke ned i andre former for tænkning, kreativ udfoldelse og fordybelse.

På Musikefterskolen i Humble forbereder vi dig ikke blot til en ungdomsuddannelse. Vi ønsker at forberede dig til livet. Vi ønsker at gøre dig nysgerrig på dig selv, dine medmennesker og din omverden, og vi ønsker at give dig lyst til at udfolde dig kreativt i alle livets aspekter. Fordybelsesfagene er et led i denne dannelse.

Fordybelsesfagene er et frirum i undervisningen, hvor du selv kan være med til at sætte dagsordenen. Du vil blive udfordret på din viden, din kunnen, din kreativitet og din evne til at reflektere, tænke, agere og formidle. Det er læring med perspektiv, der styrker dig og gør dig klogere på dig selv og verden.

Du har dit fordybelsesfag 2 timer hver uge. Derudover vil der i løbet af året være sat hele dage af til fordybelsesfagene, hvor der vil være mulighed for større projekter, udflugter og lignende.