Boglig undervisning

Den boglig undervisning på Musikefterskolen i Humble kvalificerer til Folkeskolens afsluttende prøver FP9 og FP10. Undervisningen er på gymnasieforberedende niveau. Det betyder ikke, at du behøver at være særligt dygtig for at gå her, men vi forventer, at du er engageret og deltager aktivt i undervisningen. Du vil møde kreative og inspirerende lærere, der brænder for deres fag og brænder for at formidle. Der er stor variation i undervisningen, og vi inddrager så vidt muligt musik i alle boglige fag.

Du får ikke mange lektier for fra dag til dag, da der foregår så mange andre ting på efterskolen i løbet af ugen, som vi gerne vil have du engagerer dig i, men der er selvfølgelig stadig afleveringer, der løbende skal laves.

En aften om ugen er der derfor frivillig lektiecafé, hvor du sammen med dine venner kan hygge dig med at få lavet dine afleveringer eller andre lektier. Her kan du altid få hjælp af en lærer, ligesom vi også hygger med kaffe og kage.

På Musikefterskolen blander vi 9. og 10. klasse i de boglige fag, da vi har erfaring med, at det giver en mere sammenhængende skole. Tysk/fransk og fysik er frivilligt for 10. klasse, mens man i 9. klasse fortsætter med det sprogfag, man har haft i folkeskolen.

Du kan læse mere om de enkelte boglige fag i vores Indholdsplan.

Fordybelse Fokus

Seneste nyt

Få ledige pladser tilbage til 19/20

Vi har kun få ledige pladser tilbage til næste skoleår, så det er ved at være sidste chance for tilmelding. Hvis du er i...

Læs mere her

Humble Festival

Fredag d. 24. maj kl. 10:00 - 14:00 afholder Musikefterskolen i Humble vores årlige Humble Festival. Humble festival...

Læs mere her

Generalforsamling

Der har været generalforsamling ved Musikefterskolen i Humble, og bestyrelsen for det kommende år er, som følger: Bib...

Læs mere her


Flere nyheder