Boglig undervisning

Den boglig undervisning på Musikefterskolen i Humble kvalificerer til Folkeskolens afsluttende prøver FP9 og FP10. Undervisningen er på gymnasieforberedende niveau. Det betyder ikke, at du behøver at være særligt dygtig for at gå her, men vi forventer, at du er engageret og deltager aktivt i undervisningen. Du vil møde kreative og inspirerende lærere, der brænder for deres fag og brænder for at formidle. Der er stor variation i undervisningen, og vi inddrager så vidt muligt musik i alle boglige fag.

Du får ikke mange lektier for fra dag til dag, da der foregår så mange andre ting på efterskolen i løbet af ugen, som vi gerne vil have du engagerer dig i, men der er selvfølgelig stadig afleveringer, der løbende skal laves.

En aften om ugen er der derfor frivillig lektiecafé, hvor du sammen med dine venner kan hygge dig med at få lavet dine afleveringer eller andre lektier. Her kan du altid få hjælp af en lærer, ligesom vi også hygger med kaffe og kage.

På Musikefterskolen blander vi 9. og 10. klasse i de boglige fag, da vi har erfaring med, at det giver en mere sammenhængende skole. Tysk/fransk og fysik er frivilligt for 10. klasse, mens man i 9. klasse fortsætter med det sprogfag, man har haft i folkeskolen.

Du kan læse mere om de enkelte boglige fag i vores Indholdsplan.

Fordybelse Fokus

Seneste nyt

Brochure 18/19

Læs mere om Musikefterskolen, musikundervisning, bogligundervisning, studierejser og meget mere i vores nye brochure: M...

Læs mere her

OktoberCamp video

Vi havde besøg af en kæmpe flok musikglade unge i sidste weekend, da vi afholdt vores OktoberCamp, hvor man kunne få lov...

Læs mere her

Tilmelding: OktoberCamp 2018

Udfyld denne tilmeldingsformular for at sikre dig en plads på Musikefterskolen i Humbles gratis OktoberCamp, der fin...

Læs mere her


Flere nyheder