På Tour i det blå…

I de forgange to uger har alle linjeholdene været på turné rundt omkring i det danske land. Der har været høje forventninger, masser af øvning og ikke mindst den fantastiske entusiasme og viljestyrke, der altid ytres og kan mærkes på skolen – fra at få tingene sat sammen til det endelige færdige resultat.

Den første uge skulle vores Blues linjehold ud at optræde. Vores første stop på turen var på Odense City Friskole. Der var småt og ikke så plads, men det betød ikke det store for os. Det virkede næsten lidt som en børnehave og selvom vi kun optrådte for omkring 30 børn fra 1.-7. klasse, så bevarede vi stadig den positive energi – og som Jarl sagde det: ”Det bliver piv hyggeligt!”.
Næste dag drog vi af sted til Tåsinge Folkeskole. Denne gang var publikummet blevet noget større og også Rie var mødt op for at se os. Efter optræden blev der givet autografer, og Eik bød os på kage fra bageren og en rigtig hyggelig stund nede på havnen på en solbeskinnet dag.
Før vores turné sluttede, havde vi også i den anden uge en aftale om aftenen på en lille cafe i Svendborg, som hedder Hansted, hvor vi også optrådte sammen med et andet linjehold, nemlig Psykedelisk 60’er Rock. Der var næsten fyldt helt op og både forældre og gamle elever var mødt op for at se os. Stedet var rigtig hyggeligt, og der var en fantastisk stemning  – og med numre som: ”Hoochie Goochie Man” ”Sweet home Chicago” og ”Hard times” føltes det næsten som at være på en Blues Club i 1950’erne. Og med Psykedelisk 60’er Rocks svedige, energiske gejst og imponerende musikalitet gjorde det aftenen til noget helt specielt.

Nu ser vi så bare fremad og glæder os til at skulle vise vores Speciale for vores forældre – vise hvor meget vi har lært i løbet af hele året. Jeg kan garantere, at det kun kan blive godt!

Jazz-holdets turné foregik på Ærø. Vi spillede vores første koncert på Ærø Friskole for et publikum, der mest bestod af mindre børn. Det var en god oplevelse at spille for de mindre børn, da man kunne se deres reaktion på musikken. Nogle lavede luft-guitar og andre sad med åben mund og var betaget af musikken. Jon, vores musiklærer, fik nøglerne til Ærø Friskole, og der opholdte vi os det meste af tiden. Der blev gået ture, både til havet og til Netto. Der blev jammet, spillet spil og hygget en masse.

Næste dag stod vi tidligt op. Ikke alle var lige friske, da der havde været en del snorken i løbet af natten. Vi fik hurtigt pakket det sidste sammen, og tog bussen videre til Marstal skole. Her spillede vi 3 koncerter. Man kunne tydeligt mærke, at vi blev bedre og bedre til vores repertoire efter hver koncert.
Da vi havde spillet vores sidste koncert, ville vi egentlig bare gerne blive ved med at spille. Vi pakkede vores grej sammen, og tog til Ærøskøbing, hvor vores færge gik fra. Vi var i god tid, og Jon gav is til hele jazz-holdet. Færgen kom, og de fleste faldt hurtigt i søvn efter en veloverstået turné på Ærø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Besøgsdag erstatter Efterskolernes dag

Efterskolernes dag er som landsdækkende begivenhed aflyst. Efterskoleforeningen har dog givet tilladelse til at afholde ...

Læs mere her

Efterskolernes dag 2020

Søndag den 27. september kl. 11:00 - 18:00 holder Musikefterskolen i Humble åbent hus i forbindelse med Efterskolernes d...

Læs mere her

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her


Flere nyheder