Narnia, du er vores elskede tidsfordriv

Narnia er skolens hjemmebiograf. Her udfyldes de tomme tidsrum i ugens løb med grin, gråd, skrig og hyggelige stunder inde bag de fire mure.

Vi indtræder en ny verden, så snart vi befinder os i Narnia. Dog skal vi ikke igennem et klædeskab for at komme derind. Der er heller ikke noget sne eller en faun, der tøffer rundt. Næh, vores version er nok en smule anderledes end den oprindelige forestilling, man ville danne sig ud fra navnet. Vores form for Narnia er et lille rum med stor charme. Et populært tilflugtssted i midten af skolen, hvor eleverne flokkes til for tidsspild og socialisering. Ved hjælp af en fladskærm og nogle siddepladser, kan vi befinde os i et filmunivers, hvor undren, overvejelser og åbenbaringer forekommer. Det er et af de steder på skolen, hvor vi har mulighed for at eksperimentere og udfolde vores kreative side på andre måder end inden for det musikalske. Vi afprøver grænser og udvider vores egen og kammeraternes opfattelse af og forståelse for, hvad en film kan være.

Der har været et par gange hvor jeg har udfordret mig selv og sat mig ind for at se en film med de andre, som jeg vidste nok var anderledes end hvad jeg plejer at se. De skrigende halse og The Wall er nogle gode eksempler. Jeg var nok ikke selv faldet over dem, men de vækkede skam min interesse. Så kan jeg huske den her lidt underlige film med nogle mænd på kors og en humor jeg ikke selv fandt humoristisk. Måske var den ikke lige noget for mig alligevel. Det kan være, at jeg ikke er særlig bekendt med genren eller måske, som sagt, er filmens humor ikke appellerende for mig. Det kan også bare være, at filmens indhold er så kompleks, at det går udover min fatteevne.

Hver enkelt af os finder forskellige ting interessante, og når det bliver afspejlet på skærmen, er vi andre selvfølgelige villige til at give det et skud, imens vi ligger der i mørket, ikke på en human måde, men som hvis vi var en flok sild i en tønde begravet i dyner og puder, med blikket rettet mod filmen. Vi har holdninger, meninger og spørgsmål, som kan være svære at lægge låg på under spilletiden. Derfor er der en tendens til kritiseringer, komplimenter, og ukoncentrerede hjerner kan fylde i rummets dunst af sure tær og åbne chips poser.

Det her er vores version af Narnia.

download

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Brochure 18/19

Læs mere om Musikefterskolen, musikundervisning, bogligundervisning, studierejser og meget mere i vores nye brochure: M...

Læs mere her

OktoberCamp video

Vi havde besøg af en kæmpe flok musikglade unge i sidste weekend, da vi afholdt vores OktoberCamp, hvor man kunne få lov...

Læs mere her

Tilmelding: OktoberCamp 2018

Udfyld denne tilmeldingsformular for at sikre dig en plads på Musikefterskolen i Humbles gratis OktoberCamp, der fin...

Læs mere her


Flere nyheder