Musical i musikkens tegn!

Ghandi er ankommet til Musikefterskolen!

MEH er fyldt med glade, en smule stressede, men produktive elever.  Os elever på MEH der har valgt skolen som en form for musical efterskole, bruger meget tid hvor vi  øver danser, synger sange, spiller musik, syr kostumer, filmer og ordner teknik på livet løs. Der er nemlig kun få dage til at Musikefterskolen åbner op for dette års store musical.
Os elever, har haft stor indflydelse på musicalen. Vi har fået lov til at komme med inputs til selve handlingen og brainstormet over scenografien.  Derudover er alle sangene skrevet af elever, der har haft mod på at komponere.


Musicalen er for hele skolen. Alle eleverne hjælper til på den ene eller den anden måde, for at gøre dette års musical til noget helt specielt. Der er noget for enhver, om man så kan lide at synge, spille skuespil, spille musik, udfører scenografi, ordne PR eller lave kostumer.
I musiklokalet ” Rytmeboxen”   spiller 14 af efterskolens musikglade elever( inklusiv os)  på livet løs. Vi knokler for at leve op til titlen som skolens ”musicalband”. Inden musicalen skulle vi vælge i prioriteret rækkefølge, hvad vi kunne tænke os at arbejde med. Derfor er der et stort engagement i alle grupperne, hvilket er helt vildt fedt.

Vi synes tydeligt, at det kan mærkes, at alle os, der er i bandet, har en stor interesse for musik.  Folk er villige til at samarbejde og gøre deres bedste. Dagene er en smule lange, men humøret er højt, og folk er glade. Det virker som om, at det også går godt i alle de andre grupper. Vi ser meget frem til at slå det hele sammen, og glæder os til at fremvise det hele – årets Musical 2013 på Musikefterskolen i Humble.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

MusikCamp 2019

Den 28. juli - 3. august 2019 afholder Musikefterskolen i Humble MusikCamp for musikglade unge mellem 12 og 15 år. Her f...

Læs mere her

Teaterkoncert: Drømmer jeg drømmer

Musikefterskolen i Humble inviterer til gratis premiere på vores årlige teaterkoncert, som i år handler om drømme i bred...

Læs mere her

PåskeCamp 2019

Gratis weekendcamp på Musikefterskolen i Humble Går du i 7. – 9. klasse? Overvejer du at gå på efterskole? Og er du v...

Læs mere her


Flere nyheder