Mission musikglæde – Linjefagsturné 2018

Den 6. og 7. marts pakker vi alt vores gear, og vi, Musikefterskolens elever, bliver spredt for alle vinde ud over det ganske danske land. Fra det forjættede Jylland til det næsten svenske Sjælland, bliver det vores ypperste mission at sprede musikglæde i små og store byer, blandt lærere og elever og blandt unge og gamle. Når man tænker over det, så er det egentlig en ret stor mission… At sprede musikglæde. Ja, vi elsker musik og vi elsker at spille det, men er det også noget, vi er gode til at formidle, som de unge, uvidende og urutinerede mennesker vi i bund og grund er?

Jeg går tit med tanken om, at de der gamle humblere dér… De er egentlig lidt irriterende. Har de ikke alle sammen været så helt vildt seje og dygtige, at de har givet os et rygte, som måske er lidt svært at leve op til?

Når linjefagsturnéerne bliver sparket i gang og vi kommer ud på skoler overalt i landet, som måske har hørt om Humble før, kommer vi så til at skuffe dem?
Men så kommer jeg også til at tænke på – havde disse gamle humblere det egentlig på samme måde? Havde de også lidt præsentationsangst? Hvis de havde, så klarede de sig i hvert fald igennem det med stor applaus og har i den grad efterladt sig et flot eftermæle!

Og så tænker jeg også; måske skal vi bare være så naive som muligt, når vi drager ud på disse farefulde rejser. Ja, måske er naiv ligefrem nøgleordet for, at vores koncerter bliver succeser? Vi skal tro på, at alt nok skal gå godt, for det kommer det til. Vi skal ryste vores kroppe og med det komme af med frygten for, at folk har for høje forventninger, for det har de ikke. Tænke vi er fucking Humble, og vi kommer og rocker Danmark ud af den tarvelige vinterdepression!

25587141_1888781431162154_7844844365565064122_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

PåskeCamp bliver PinseCamp

I år er Musikefterskolens PåskeCamp blevet til en PinseCamp pga. COVID-19. Så fremt det stemmer overens med myndighedern...

Læs mere her

Musikefterskolen lukket frem til 13. april 2020

Musikefterskolen er i overrensstemmelse med myndighedernes anvisninger forsat lukket frem til den 13. april 2020. Vi klø...

Læs mere her

Generalforsamling på Musikefterskolen er aflyst

Den 1. april skulle Musikefterskolen i Humble have afholdt generalforsamling. Den er desværre aflyst og udskudt på ubest...

Læs mere her


Flere nyheder