Mission musikglæde – Linjefagsturné 2018

Den 6. og 7. marts pakker vi alt vores gear, og vi, Musikefterskolens elever, bliver spredt for alle vinde ud over det ganske danske land. Fra det forjættede Jylland til det næsten svenske Sjælland, bliver det vores ypperste mission at sprede musikglæde i små og store byer, blandt lærere og elever og blandt unge og gamle. Når man tænker over det, så er det egentlig en ret stor mission… At sprede musikglæde. Ja, vi elsker musik og vi elsker at spille det, men er det også noget, vi er gode til at formidle, som de unge, uvidende og urutinerede mennesker vi i bund og grund er?

Jeg går tit med tanken om, at de der gamle humblere dér… De er egentlig lidt irriterende. Har de ikke alle sammen været så helt vildt seje og dygtige, at de har givet os et rygte, som måske er lidt svært at leve op til?

Når linjefagsturnéerne bliver sparket i gang og vi kommer ud på skoler overalt i landet, som måske har hørt om Humble før, kommer vi så til at skuffe dem?
Men så kommer jeg også til at tænke på – havde disse gamle humblere det egentlig på samme måde? Havde de også lidt præsentationsangst? Hvis de havde, så klarede de sig i hvert fald igennem det med stor applaus og har i den grad efterladt sig et flot eftermæle!

Og så tænker jeg også; måske skal vi bare være så naive som muligt, når vi drager ud på disse farefulde rejser. Ja, måske er naiv ligefrem nøgleordet for, at vores koncerter bliver succeser? Vi skal tro på, at alt nok skal gå godt, for det kommer det til. Vi skal ryste vores kroppe og med det komme af med frygten for, at folk har for høje forventninger, for det har de ikke. Tænke vi er fucking Humble, og vi kommer og rocker Danmark ud af den tarvelige vinterdepression!

25587141_1888781431162154_7844844365565064122_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Besøgsdag erstatter Efterskolernes dag

Efterskolernes dag er som landsdækkende begivenhed aflyst. Efterskoleforeningen har dog givet tilladelse til at afholde ...

Læs mere her

Efterskolernes dag 2020

Søndag den 27. september kl. 11:00 - 18:00 holder Musikefterskolen i Humble åbent hus i forbindelse med Efterskolernes d...

Læs mere her

Kom på MusikCamp 2020

Fra den 26. juli – 1. august 2020 afholder vi vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med mus...

Læs mere her


Flere nyheder