Gallatale Humble 15/16

freja tale galla

Vi har været på en rejse sammen. En rejse som startede i august, og som stadig kører på fulde drøn, og som jeg ikke vil være foruden.

Undervejs på den her rejse er vi blevet klogere på hinanden, på livet og ikke mindst os selv.

For at være helt ærlig, tænkte jeg i starten: ”Hvad i alverden har jeg rodet mig ud i?” Og jeg tror ikke, jeg var den eneste med den tanke.

For mig føltes det som et frit fald, uden at vide om jeg havde husket faldskærmen. Det var nervepirrende og frygtindgydende, men samtidig spændende, for faldskærmen sad jo hvor den skulle, i form af alle jer dejlige mennesker.

Sammen har vi været på mange forskellige rejser, både ud i den store verden og ind for at finde os selv. Turen til Berlin, musicalen og linjefagsturnéen har bragt os tættere sammen og formet os som mennesker. Berlin udvidede vores horisont og viste os nye kulturer, mens musicalen og linjefagsturnéen gav os et stærkt sammenhold og gode erfaringer på scenen.

Under sidste forestilling med musicalen, sad jeg og tænkte; det her er virkelig det, man tager på efterskole for at opleve. Alle de vidunderlige mennesker og fantastiske oplevelser. Det vil jeg gerne takke jer alle sammen mange gange for.

Man siger at et år på efterskole svarer til 7 menneske år, 0g jeg ville ønske det passede, for jeg er ikke parat til at forlade Humble endnu, men klar på at blive her 6 år mere. Jeg får en klump i halsen hver gang nogen nævner, at året snart er omme, men jeg er samtidig glad for at have valgt at tage på efterskole. Jeg kom her og havde ingen ide om, hvem jeg i realiteten var, hvad jeg ville eller hvem jeg gerne ville være, men det er jeg i høj grad blevet mere bevidst om nu.

Per sagde i starten af året, at man kunne prøve at gemme sig bag alle de facader man nu kunne finde, men at de hurtigt ville blive skrællet af, af Humbleånden. Det er fedt at se, hvordan vi alle blomstrer op og finder os selv.

Jeg har også lagt mærke til, hvordan skolen ligesom har løsnet grebet mere og mere i os. I starten blev vi ligesom ”hjulpet igennem” tingene, såsom ryste-sammen-aktiviteter og banddating, hvor vi nu har RYKKET OS til at blive mere selvstændige og modne og samtidigt mere fællesskabsorienterede. Hverdagen kører der ud ad, og vi kender rutinerne ud og ind – det giver os plads til at være sammen og dyrke det gode liv.

Selvom der ikke er lang tid tilbage af efterskoleåret, så er der masser af det gode liv tilbage at nyde. New York skal udforskes og roadshowet skal sættes sammen og med os rundt i verden. Jeg vil nyde det fuldt ud og håber, I vil gøre det samme.

Nu vil jeg bede jeg jer alle hæve glasset, og skåle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste nyt

Vi uddanner ‘morgendagens stjerner’

Nu kan du læse om vores nye musik-10. klasse i Mer Monitor! Det århusianske musikmagasin bringer her i juni en artikel o...

Læs mere her

HEARTLAND!

Musikefterskolen var selvfølgelig med på festivalen Heartland, der løb af stabelen i weekenden. Vi var igen på scenen me...

Læs mere her

Musikefterskolen på Heartland!

Musikefterskolen er på plads, når festivalen Heartland løber af stabelen i pinseweekenden. Vi skal IGEN optræde med vore...

Læs mere her


Flere nyheder